Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Събраха се парите, нужни за операция на Мартина

21.04.2023

Събраха се парите, нужни за операция на МартинаНеобходимите средства за предстоящата операция на Мартина са събрани!, споделят близките на детето от Перник.

„Благодарим на всички, които ни оказаха подкрепа, за да съберем сумата, непосилна за семейството ни и толкова важна за сбъдването на мечтата на Мартина!

От сърце казваме огромно БЛАГОДАРЯ на най – малките и неуморни добротворци от Футболна Академия Металург Перник и Детска градина „Пролетен цвят“, гр.Перник , на техните ръководители, родители и приятели, на всички дечица от детските градини, училища и сдружения, които заедно със своите възпитатели изработваха красоти и ги даряваха безвъзмездно за кампанията на Мартина, на всички фирми и обществени институции, които се включиха в инициативата, на всички добри хора – познати и непознати, които отделяха от времето и средствата си, за да ни подкрепят да постигнем целта си! БЛАГОДАРИМ ВИ!

Продължаваме смело напред към реализацията на мечтата на Мартина, вярваме силно, че усилията на всички ще бъдат възнаградени, че слънчевата, усмихната, обичлива и игрива Мартина ще тича с приятелите си!

БЛАГОДАРИМ ВИ за подкрепата! Бъдете здрави и нека винаги да бъдем така обединени за добрите каузи и дела!“ -пише щастливото семейство на детето.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova