Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безплатни прегледи за борба с рака организират в УМБАЛ Свети Георги Пловдив

06.02.2024

Безплатни прегледи за борба с рака организират в УМБАЛ Свети Георги ПловдивБезплатни прегледи за риск от онкологични заболявания организират в Клиниката по лъчелечение към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив. Отворените врати ще се проведат от 5 до 7 февруари от 9:00 до 13:00 часа без предварително записан час. Кампанията е по повод Световния ден за борба с рака, който се отбелязва на 4 февруари.

“Денят за борба с рака е добър повод да си припомним колко e важна ролята на профилактичните прегледи. Точно затова насочваме вниманието към тях и организираме безплатни консултации, като възнамеряваме подобни кампании да се осъществяват няколко пъти в годината. Хората трябва да ценят и пазят здравето си, да бъдат информирани и активно да участват в скрининговите програми, а при необходимост да бъдат спокойни, че ще получат подкрепа и качествено лечение, каза новият началник на Клиниката по лъчелечение доц. д-р Веселин Попов, дм.

Той подчерта, че в клиниката се работи с най-висок клас модерна медицинска апаратура и се използват най-новите техники за облъчване, благодарение на което се гарантира персонализирано и ефективно лечение на всеки пациент.

Желаещите могат да заповядат за безплатен преглед в База I на университетската болница на бул. Васил Априлов 15А. След консултация и при необходимост всеки ще бъде насочен за допълнителни изследвания в най-кратки срокове.

Пациентите ще се приемат в обновената сграда, в която от тази седмица е преместена амбулаторията и регистратурата. Целта е да не се смесва пациентопотокът и да се оптимизира работата с постоянно нарастващия брой пациенти, които желаят да се лекуват в клиниката. В следващите седмици предстоi изграждане на пешеходна пътека между двете сгради на клиниката.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova