Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Адвокат, хотелиери и ресторантьори в помощ на медиците в Поморие

24.11.2020

Адвокат, хотелиери и ресторантьори в помощ на медиците в ПомориеДоброволци влизат в болницата в Поморие, за да помагат на лекарския екип, който е на предела на силите си. Адвокат затвори кантората си и стана доброволец в отделението, а хотелиери и ресторантьори решиха да помагат на медицинските екипи като им осигуряват топъл обяд.

Всеотдайният медицински екип в Многопрофилната болница в Поморие и доброволец адвокат предизвикаха в хотелиери и ресторантьори от града жест на уважение и респект. Става въпрос за инициативата „Топъл и вкусен обяд”, която е в знак на признателност за труда им. Идеята е всеки ден да бъде осигурявана храна за медиците от първа линия. Това ни разказва хотелиерът Георги Тръпков, който е научил че управителят на болницата д-р Караилиева вече месец живее в отделението.

„Всеки от нас да си го представи какво значи това - да не си легнеш на леглото, да не видиш близките си, да не общуваш с хора, с които имаш желание да общуваш... В този смисъл това, което те правят, е наистина велико и ние трябва да сме страшно признателни”, заяви хотелиерът Георги Тръпков.

Идеята на доброволческата инициатива всъщност се ражда във Велико Търново, но сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Поморие са убедени, че тя може да заработи във всички градове.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova