Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Шампиони ще помогнат на шампион с благотворителен футболен турнир в Разград

29.08.2018

Шампиони ще помогнат на шампион с благотворителен футболен турнир в РазградСпортисти с добри сърца организират благотворителен турнир по футбол в Разград на 8 септември, навръх християнския празник Малка Богородица.

Инициативата "Ludogorie Cup 2018" е на ФК”Торнадо 2013”-София, „Футбол с кауза”, ПФК”Лудогорец 1945” и разградчанина Иван Маринов.

Инициативата е в подкрепа на 30-годишния Севдалин Иванов от Нови Пазар. При нелеп инцидент обещаващият тежкоатлет получава счупване на шести шиен прешлен и остава парализиран от шията надолу. Въпреки всичко, с подкрепата на семейството и приятелите, воля и упоритост, Севдалин започва бавно да възвръща подвижността на ръцете си. Състоянието му може да се подобри, но той трябва да направи рехабилитация, която е непосилна за него и семейството му.

Вместо да плащат такса на организаторите на турнира кандидатите да участват в него, ще трябва да направят дарение от минимум 100 лева по сметката на Севдалин. Записването за участие става след представяне на копие от платежното.

Турнирът ще се проведе на Тренировъчната база на „Лудогорец” „Гнездо на орли”, а представители на седемкратния български шампион ще присъстват на награждаването. Форматът на турнира ще е 5+1, с неограничен брой смени (на хокеен принцип), като важат стандартните правила за минифутбол.

Срокът за записване е 3 септември, след което ще бъдат обявени и схемата и жребия на турнира спрямо броя записани отбори. За победителите ще има купа, а за класираните на второ и трето място – медали. Подробности за турнира вижте - тук.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
dgamalova