Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Болна от рак майка се нуждае от 12 000 евро за операция, синът й моли за помощ Дядо Коледа

Author: flagman.bg | 01.12.2015

Болна от рак майка се нуждае от 12 000 евро за операция, синът й моли за помощ Дядо Коледа39-годишната Росица Салорова, която страда от рак на маточната шийка, се нуждае от 12 000 евро за операция в Сърбия. Пред камерата на ТВ7 младата дама сподели, че често й се плаче, но крие сълзите си от малкия си син, а той показа писмото си до Дядо Коледа, в което моли добрия старец майка му да оздравее.

До скоро Росица и нейният син Матю са живяли спокойно и щастливо. Съдбата обаче не е благосклонна към 39-годишната фризьорка. Преди година тя получава сериозен кръвоизлив. Той поставя и началото на омагьосан кръг. Биопсията показва локален рак на маточната шийка. Следват поредица от лекарски мнения, а Росица продължава да търси отговор какво се случва с нея. Има цяла колекция от диагнози, лекарите я препращат към частните си кабинети.

Няма да съм златна касичка, отсича жената. Изгубила доверие в родните лекари, Росица решава да се свърже с италианския лекар Тулио Симончини – известен с методите си за лечение със сода. Оказва се, че туморът е голям, а италианският лекар препоръчва на Росица операция в Сърбия. Самотната майка трябва да плати 12 хил. евро – сума, която е непосилна за нея. „Ако е рекъл Господ, ще ги събера. Ако не, ще продължа по някакъв начин“, казва жената.

Досега тя е събрала 1000 лева с помощта на познати, а приятелите й от църквата, която тя посещава, са събрали около 3-4 хиляди лева.
Мечтая хората да станат по-добри, споделя болната дама.

„Синът ми се сърди, че вече не излизаме и не се забавляваме. Обяснявам му, че ми е лошо, но той е дете и не може да го разбере“, добавя Росица.

„Не е хубаво да си имаш болна майка. Вече не се разхожда с мен както преди. Мъчно ми е“, споделя Матю. Скъпи, Дядо Коледа, искам само едно нещо – мама да се излекува, пише в писмото му до Дядо Коледа.

Дарителската сметка на Росица в Юробанк е:
BG30BPBI79404026994802
Росица Петрова Салорова

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info