Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Малката Мелиса отново се нуждае от подкрепа

29.01.2019

Малката Мелиса отново се нуждае от подкрепаМалката Мелиса от Русе отново се нуждае от нашата подкрепа. Момиченцето е на 10 г., от Русе. Малко след първия рожден ден ѝ е поставена диагноза Детска церебрална парализа. От този момент започва рехабилитацията на детето.

Благодарение упоритостта на семейството й, и добри лекари от Пловдив, Мелиса днес вече може да ходи самостоятелно. Проблем остава говорът, който се състои все още само от срички.

Родителите получават надежда за по-бърз прогрес в речевото развитие от болница Liv Hospital в Истанбул, чрез лечение със стволови клетки. Благодарение на дарителската подкрепа, вече са направени две вливания. Според лекарите, а както потвърждава и учителката на момичето, вече се усеща промяна в поведението й, но за съжаление напредъкът не е толкова видим.

Предписани са още четири вливания, за които вече има проформа от болницата. Родителите на Мелиса таят голяма надежда, че детето им ще започне да говори и общува нормално с тях. Особено след окуражаващите резултати.

За съжаление, това е немислимо да се случи без нашата дарителска подкрепа. Процедурата е доста скъпа, а семейният им бюджет едва успява да покрива всички ежедневни разходи на детето.

То не спира да посещава логопеди и рехабилитатори всеки ден. Нека заедно помогнем на това дете да има нормално бъдеще! Дарителски sms - DMS MELISA, на номер 17 777. Страницата във Фейсбук е „Да помогнем на Мелиса "DMS MELISA"на 17777“.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova