Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Деца от Русе и Ветово дариха 500 ръчно изработени мартенички за Онкодиспансера

20.03.2023

Деца от Русе и Ветово дариха 500 ръчно изработени мартенички за ОнкодиспансераБлизо 500 мартенички получиха пациенти и служители в Комплексния онкологичен център в Русе.

Част от тях са изработени ръчно от децата от ДГ „Русалка“ в Русе и техните родители, които за четвърта поредна година правят този благороден жест както към болнолежащите, така и към екипа на онкодиспансера. С песни и благопожелания посрещнаха управителя на онкоцентъра д-р Камен Кожухаров, който лично посети учебното заведение, за да благодари на децата и техните учители!

Тази година, отново с ръчно изработени мартенички, в инициативата се включиха и възпитаници, и педагози от ДГ „Щастливо детство“ от град Ветово. Част от екипа на учебното заведение гостува в онкодиспансера, за да предаде символите за здраве и берекет, които децата изпращат.

„Очарован съм от поредния благороден жест към нас. Още повече, когато инициатори за това са деца! Подобни идеи оставят трайна следа както в пациентите, така и в колегите! Всичко това носи не само блясък в очите на всички болнолежащи, много усмивки на целия екип, но и много вяра и сили!

Благодаря на всички деца, на техните родители и учители! Бъдете здрави, щастливи и не спирайте да правите добрини!“, коментира управителят на КОЦ-Русе д-р Камен Кожухаров.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova