Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

55-годишната Евелина Денева от Русе се бори за живота си

04.09.2020

55-годишната Евелина Денева от Русе се бори за живота сиМили хора, искам да живея!

Животът ѝ се преобръща през 2017 година, когато е диагностицирана с тежката диагноза рак на млечната жлеза.

"Последва операция на двете гърди, много тежка химиотерапия, след това и лъчетерапия. Преживях много страдания, болки и претеснения за изхода от лечението! И уж всичко беше наред, до началото на тази година, когато започна да ми прилошава без видима причина. След направените изследвания се установиха множество метастази на всички органи от бъбреците надолу! Последва нова операция, при която бяха отстранени само двата ми яйчника и ми беше изведена колостомна торбичка. Хирурзите спряха дотук с операциите, защото не беше възможно да се отстранят всички засегнати органи и последва отново химиотерапия.

След всички опити за успешно лечение в България реших да замина в специализирана турска болница.

Преминах необходимите изследвания в Acibadem Maslak Hospital и лекарите ми назначиха химиотерапия, а след нея ще предстоят нови операции. Състоянието ми може да се влоши във всеки един момент, а на този етап никой не може да ми даде отговор защо понякога губя зрението и говора си!

Мили хора от всички кътчета на земното кълбо! Пиша ви, за да докосна сърцата ви. Тъжна съм, а трябва да съм силна! ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ, за да видя сина си пораснал и да се радвам на внуците си, както и на безкрайната любов и подкрепа на моя съпруг!", разказва г-жа Денева.

Ето какво сподели днес нейната дъщеря:

"От днес мама е вече в Турция. Средствата , които имаме ще стигнат да започнем лечението, но не и да го довършим. Без това лечение краят е ясен!!! Сега е моментът да изпълните всички новогодишни обещания за добри дела. Помогнете. Помогнете на моята майка. Тези от вас , които я познават знаят колко прекрасен човек е тя. А на тези от вас ,които не знаят ще разкажа. Тя е борец. Та е на 55 години, има 3 внучета, които да се радва. Има син, който от тази година ще е студент и има нужда от нея. Има работа за която, не просто умира, а гори. Тя е жива, винаги усмихната и с добра дума на уста за всеки. Тя е онзи човек, който когато го познавате се чудите как успява да жонглира с всичко и да е винаги толкова положителен. И да тя е моята майка с главно М. За това моля ви помогнете, ако не можете с превод, то поне споделете. Разкажете на приятелите си. Тя ИСКА И ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ"

Дарителската сметка в Райфайзен:
BG36RZBB91551418618410
BIC:RZBBBGSF

Титуляр Евелина Рашкова Денева

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova