Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Рисунки, дарени от природен парк „Сините камъни“ ще красят Детско отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен

09.07.2020

Рисунки, дарени от природен парк „Сините камъни“ ще красят Детско отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – СливенРисунките са от предизвикателството на Изпълнителна агенция по горите и нейните структури „Моят разказ за гората“ и конкурс за детско творчество, обявен от ДПП „Сините камъни“, по повод Седмицата на гората. Д-р Бъчварова – началник на Детското отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ лично прие рисунките.

„Решихме да споделим светлината и радостта, които донесоха на нас рисунките от творческото събитие, посветено на Седмицата на гората – 2020 г. като ги предоставим на тези, които имат най-много нужда от тях. Ярките и пъстри цветове на творбите ще подобрят визията на болничните сгради и ще създават настроение и позитивна емоция за посетителите и лекарите. Радвам се, че любовта към гората провокира подобно благородно дело, което се възприе с ентусиазъм и голямо желание от децата“, коментира инж. Мирослав Маринов, изпълнителен директор на Агенцията по горите.

Общо осем болници в страната получават дарение от детски рисунки, участвали в инициативата „Моят разказ за гората“ на Изпълнителна агенция по горите: Първа специализирана акушеро-гинекологична болница „Света София“; Медицински център „Майчин дом“ – гр. София; Дирекцията на природен парк „“Русенски Лом“ ще зарадва пациентите в детско отделение по неонатология на УМБАЛ МЕДИКА –Русе; ДПП „Сините камъни“ поднася своя жест на детско отделение – МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ АД – гр. Сливен; ДПП „Странджа“ на родилно отделение на Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Дева Мария“ – кв. Ветрен, Бургас и родилно отделение на УМБАЛ – Бургас АД. Експертите от ДПП „Шуменско плато“ са подготвили прекрасни творби за Комплекс за социални услуги за деца и семейства – гр. Шумен.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova