Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Обмен на ученически принадлежности в полза на учениците

14.09.2018

Обмен на ученически принадлежности в полза на учениците На 14.09.2018 г. (петък) в столичната ателие-книжарница “Къща за птици” ще се проведе благотворително събитие, което може да зарадва деца и родители преди първия учебен ден.

В духа на минимализма като контрапункт на консуматорската ненаситност и излишество, ни се иска за един ден „Къща за птици“ да стане пространство за споделяне на дрехи, книги, раници, учебници, ученически пособия и… незабравими спомени за първия учебен ден.

Ако сте родители на деца в училищна възраст, организаторите ви предлагат да донесете в книжарницата вещи за училище, които няма да ползвате и са с добро качество. И ако имате късмет – да си изберете и вземете на символична цена такива, които ще ви свършат работа или ще харесат повече на вашето дете.

Средствата от събитието ще бъдат дарени за подкрепа на инициативи и събития със свободен достъп, които се организират в „Къща за птици”.

Заповядайте при нас от 14.00 до 19.30 ч. Изискването е дрехите и предметите да са запазени, чисти и добре изглеждащи. Аксесоари и обувки също ще се приемат. Можете да доведете децата. Ще има музика, плодове и лакомства за тях, и чаша вино за родителите. Освен това, на този ден великолепните детски книги на любимото издателство „РИБКА“ ще се продават с 10% отстъпка.

Няма ограничение за броя на вещите, които ще донесете или придобиете. Единственото условие е да са с добро качество.

Целта на размяната не е търговска. Предвидена е символична цена за всеки артикул. Тя е 2 лв. и ще бъде използвана за подкрепа на събитията в книжарницата, които се организират на доброволни начала и без заплащане от участниците.

След събитието вещите, които не сте харесали, ще бъдат дарени за благотворителност на децата от кампанията “Виждам те” и в столични храмове.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info