Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безплатни уроци по фотография в София

05.10.2020

Безплатни уроци по фотография в СофияЕдни от най-добрите фотографи, признати у нас и чужбина, отвориха академия в центъра на София, където ще споделят своя опит. В първите две седмици всеки любител фотограф може да посети академията абсолютно безплатно.

Фотографията, като начин на живот – това е философията, която движи 33-годишния Димитри Стефанов от Плевен. Повече е живял в испанската столица, където завършва престижния университет за фотографи.

Едни от най-добрите фотографи, признати у нас и чужбина, отвориха академия в центъра на София, където ще споделят своя опит. В първите две седмици всеки любител фотограф може да посети академията абсолютно безплатно.

Фотографията, като начин на живот – това е философията, която движи 33-годишния Димитри Стефанов от Плевен. Повече е живял в испанската столица, където завършва престижния университет за фотографи.

„Като един млад автор искам "да изям света". Искам да ходя на война да снимам, фотографията ми да е на корици, книги и това се осъществява”, споделя той.

Димитри е определен за таланта на випуска си. Негови кадри са попадали в най-известните световни book-е. Затова решава да отвори академия с още петима свои колеги.

Направленията, в които ще се обучават фотографите са пет - документална, сватбена, улична, портретна и художествена. Димитри ще отговаря за документалистиката. Един от най-известните му трудове в световен мащаб е правен в наркокомуна, гробища и плевенския затвор. Полина Илиева ще отговаря за сватбената, а Свилен Начев - за уличната фотография.

Освен забраната да се използва фотошоп, в професионалната фотография всичко е позволено, обясняват лекторите. Важна е фантазията и играта с кадрите.

Фотографите от академията не искат да се шуми много около техния проект. Затова спестяват къде е местоположението им в столицата. Но те знаят, че който се е изгубил, като артист-фотограф ще намери начин и ще ги открие.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova