Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Столичният храм Рождество Христово организира кампания в подкрепа на абитуриенти

01.04.2024

Столичният храм Рождество Христово организира кампания в подкрепа на абитуриентиВ столичния храм „Рождество Христово“ в кв. „Младост-3“ започна благотворителна кампания за абитуриенти в неравностойно положение. Кампанията е част от поредицата прояви, които енорийският център към църквата организира в подкрепа на деца и младежи от Северозападна България. Всяка година в храма се организира акция за събиране на учебни пособия в началото на учебната година, както и за подаръци за Рождество Христово (повече за другите акции – тук и тук).

Сега всеки, който има желание, може да донесе в храма своя тоалет от абитуриентския бал или да закупи нов такъв, а те ще бъдат дарени на младежи, които сега завършват училище и чиито родители се затрудняват да организират празника за завършването им. „Нека дадем шанс на младежите да имат достоен бал! Дарете ни абитуриентския си тоалет, обувки, чанта до 1 май 2024 г. в храм „Рождество Христово“ и ние ще им намерим нов човек, който да ги изпълни със смисъл!“ – е призивът на организаторите.

Адресът на храм „Рождество Христово“ е: 1712 София, ж. к. „Младост-3“, бул. „Филип Аврамов“ № 7. Има удобен градски транспорт с метро и автобуси. За информация и допълнителни въпроси се обръщайте към Велина Тонева на тел.: 0889 011 962.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova