Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

В Пазарджик стартира Младежки информационно- консултантски център

28.02.2017

В Пазарджик стартира Младежки информационно- консултантски центърМИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ Пазарджик е създадено по проект „ПОДПРОГРАМА 1: РАЗВИТИЕ НА МРЕЖАТА ОТ МЛАДЕЖКИ ИНФОРМАЦИОННО – КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ (МИКЦ)”, финансиран от Министерство на младежта и спорта и се реализира от Сдружение "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" с ръководител на проекта Маргарита Ангелова и съвместно с Областна администрация Пазарджик.

МИКЦ "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" Пазарджик,чрез мултидисциплинарен екип, предоставя безплатни индивидуални и групови консултации и обучения за младежи от Област Пазарджик. През 2017 година са предвидени обучения за младежи в общините Пазарджик, Белово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Септември и Сърница .

Маргарита Ангелова, ръководител на проекта: „Сдружение „Уейк ъп младежи“ е създадено ОТ и ЗА младежи. Членовете му са ангажирани лично с реализирането на дейностите към МИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ Пазарджик.

Идентифицирането на актуалните за младежите в областта въпроси, върху които ще се акцентира при реализирането на заложените по проекта дейности, ще бъде подготвено от специалисти и младежки работници, които имат богат професионален опит, знания и умения за идентифициране на потребностите на младите хора в общността.

Младежите от Област Пазарджик могат да получат информация по различни въпроси свързани с обучение, пътуване, младежки програми, доброволчество, както и за заявка на обучение в дадена община, можете да се свържете със специалистите: на място в офиса на МИКЦ "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" Пазарджик на адрес ул.“ Константин Величков“ №20, ет 8. Офис 809, или на е-mail: [email protected]


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info