Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Добри хора от 3 континента събраха парите за операцията на Виктор

15.03.2019

Добри хора от 3 континента събраха парите за операцията на ВикторСтотици добри хора от 3 континента помогнаха с различни суми и само за броени дни събраха средствата, нужни за операцията на Виктор от Варна. Момчето има хемангиом - доброкачествено образувание по лицето.

Инцидент, при който Виктор е нападнат на улицата, усложнява състоянието и води до нужда от хирургична намеса, която семейството няма възможност да финансира. Болницата в Истанбул и проф. Хакан Агър приема това предизвикателство и заявява, че може да събере четирите екипа, нужни за извършването на операцията, която ще струва 28 000 евро. Те трябваше да бъдат събрани до края на март 2019 година.

"Турция е страна, извън Европейския съюз и по тази причина НЗОК ни отказа финансиране. За мен и семейството ми бе непосилно да заплатим цената на операцията. Горещо ви моля да отворите сърцата си и да дарите, за да помогнем на Витя!“, призова преди дни майката на момчета, Мария Александрова.

Няколко дни по-късно тя отново със задоволство съобщи, че парите за операцията на Виктор са събрани! 33 687 евро!

„Точно преди една седмица се чудех как да постъпя, какво да направя, по какъв начин да кажа на приятелите си за проблема, който изгаря душата ми. И тогава, в отчаянието си, написах онова писмо! И вие ме чухте, вие ме усетихте и ми показахте любовта си! Тази акция мина като торнадо, увлече всичко покрай себе си, засмука ни със своята благородна кауза и ни стовари на земята, облени от слънце!

Поклон до земи на всички, които ни подадоха ръка. Те са стотици! Познати и непознати! От три континента! Благодаря на семейството си, на приятелите ни – мои и на Виктор! На колегите си от цялата страна, на актьорите от театрите във Варна и извън града! Поклон!

Особена, специална благодарност към Симеон Лютаков, който сложи проблема ни на раменете си и ни понесе! Благодаря ти Саймън! Нека Бог закриля и пази Вас и Вашите семейства! Благодаря на всички за човечността!


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info