Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безплатни прегледи за гръбначни изкривявания и плоскостъпие за деца от 7 до 18 години

20.09.2023

Безплатни прегледи за гръбначни изкривявания и плоскостъпие за деца от 7 до 18 години"Скъпи родители,

Център по рехабилитация Physio Health Варна за втора поредна година организира безплатен скрининг на деца от 7 до 18 години. Каним ви на 13-ти и 14-ти октомври, за да прегледаме безплатно вашето дете за всички видове гръбначни изкривявания (сколиоза, кифоза, лордоза, отпусната стойка) и за проблеми със стъпалата - плоскостъпие и хипер свод. На разположение ще бъдат 7 рехабилитатори на Physio Health, като отново специално ще ни гостуват от София - детският ортопед травматолог д-р Ели Иванова от МБАЛ Пирогов и известният кинезитерапевт Доктор на науките Боби Чонгов, преподавател в областта на шрот методиката.

Прегледите ще бъдат извършвани с цел навременна диагностика на гръбначни изкривявания при подрастващите. Забавяне в установяването на такова заболяване може да има трайни последици върху здравето и начина на живот, както и да доведе до хирургични намеси и дори инвалидизация. Често тези коварни заболявания остават скрити от родителите, тъй като протичат асимптоматично и могат да бъдат забелязания в ранен стадий само от специалист.

Днес рехабилитацията е развита до степен, в която способства ефективното лечение на гръбначни изкривявания чрез методи като корсетолечение и специфична индивидуална гимнастика. Шансовете процесите на изкривявания да са обратими значително се повишават при навременна диагностика и стартиране на рехабилитация.

Нашата мисия е да помагаме на хората и за нас би било истинско щастие да помогнем на максимално много деца в два дни, посветени изцяло на тях. Затова ви молим да споделите това събитие, за да достигне до максимално много хора. Децата са нашето бъдеще и наш дълг е да се грижим за тях!

Прегледите ще се изпълняват в стриктен график, като молим за разбиране и точност от Ваша страна. Задължително е да направите предварително записване на телефон: 0876 03 42 43 . Моля да ни информирате, ако се наложи даден час да бъде отменен или променен, за да не лишаваме желаещи от възможността за преглед.

Екипът на Център по рехабилитация Physio Health Варна ви пожелаваме здраве и прекрасен ден!"


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova