Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Основи на програмирането с БЕЗПЛАТНИ курсове от Advance Academy

17.11.2022

Основи на програмирането с БЕЗПЛАТНИ курсове от Advance AcademyДнес съществуват стотици програмни езици – някои програмни езици добавят функционалност и интерактивност към уеб сайтовете, други се използват за създаване на софтуери. Някои са експериментални, а други задават стандартите в сектора. Но където и да погледнем, каквото и да използваме, има нещо общо с програмирането и технологиите.

Списъкът с програмни езици е огромен и изборът с кой програмен език да започнете може да бъде предизвикателство. За щастие не е нужно да научите всички. Ако научите само един, може да започнете да се развивате. При избора на програмен език, с който да започнете своето приключение в ИТ идват и въпросите колко е перспективен този език, какво е търсенето сред ИТ компаниите, какво може да се прави с него и най-важното подходящ ли е за вас и дали ви харесва. На първите въпроси можете лесно да откриете отговора в интернет, като почти всички проучвания сочат, че JAVA и JavaScript са едни от най-популярните и мощни програмни езици.

Като отговор на другите въпроси, ние от Advance Academy разработихме ДВА БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН курса по:

• Основи на програмирането с JAVA

JAVA е един от най-мощните и използвани програмни езици, заради сигурността и надеждността си, като се използва от големи корпорации за създаването на най-различни софтуерни решения. Курсът ще ви запознае с основите при програмирането с JAVA и ще ви помогне да разберете дали програмирането е за вас и дали JAVA е програмния език, който е подходящ за вас.

• Основи на програмирането с JavaScript

JavaScript е един от най-популярните програмни езици за уеб разработка. С него се създава интерактивното съдържание, с което всеки потребител взаимодейства във всеки един сайт. Курсът по Основи на програмирането с JavaScript ще ви запознае с основни конструкции в програмирането и ще ви да разберете дали JavaScript е езикът за програмиране, който е подходящ за вас.

Курсовете са с продължителност от 1 месец и са подходящи за напълно начинаещи, като основната цел е да пробвате нещо ново, да разберете дали програмирането е подходящо за вас, кой програмен език е по-подходящ за вас. И двата курса ще започнат от А-Б-то на програмирането – кои са фундаменталните принципи и какво е среда за разработка.

Ние от Advance Academy имаме за цел да дадем възможност на всеки амбициран и мотивиран човек, да направи първите си стъпки в най-динамичния сектор, в който възможностите нямат таван.

За да започнете своето приключение в света на програмирането, запиши се на БЕЗПЛАТНИТЕ ни курсове по Основи на програмирането с JAVA или JavaScript.

За повече информация: www.advanceacademy.bg;

email: office@advanceacademy.bg

или на телефон:
0889 990 030


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova