Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Дариха на Болница АГ-Варна нов Фетален монитор

26.03.2018

Дариха на Болница АГ-Варна нов Фетален монитор Специализираната болница по акушерство и гинекология "Проф.д-р Димитър Стаматов“ във Варна вече разполага с нов Фетален монитор. Специализираният апарат модел Contec CMS800G e осигурен от Обществен дарителски фонд за Варна.

Апарата е монтиран в отделение "Паталогична бременност“ и ще се използва за скрининг и превенция на тежки последствия при раждане на високорискови бременни жени.

Средствата за закупуване на апарата са осигурени от дарители по време на седмото издание на "Дарителски кръг за Варна“, проведено в края на миналата година.

Дарителският кръг е иновативен модел за фондонабиране, който всяка година представя пред дарители различни каузи на граждански организации от Варна и търси тяхната подкрепа за реализирането им. Всички набрани средства се увеличават в съотношение 60:40 от Фондация Работилница за граждански инициативи-София. Дарителите са заинтригувани и очакват всяка година събитието "Дарителски кръг“, тъй като се срещат лице в лице с хората, които искат да осъществят важни за града ни каузи и имат възможност сами да изберат коя кауза да подкрепят, споделят ръководителите на Обществената фондация.

На последното издание бяха събрани дарителски средства освен за закупуване на специализирания апарат и средства за възстановяването на първия в България скаутски център, за провеждане на обучителен модул за социално включване на лица с ментални увреждания, за "зелено училище" на деца от семейства с нисък социален статус.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info