Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Във Варна стартира кампания за даряване на хранителни продукти

28.04.2020

Във Варна стартира кампания за даряване на хранителни продуктиОт утре 29 април във Варна група ентусиасти стартират инициатива "Защото сме хора" Варна- за даряване на хранителни продукти на хора изпаднали в затруднено положение.

За Moreto.net Искра Чакърова коментира, че всеки може да сподели в създадената Фейсбук група, ако познава хора, които имат спешна нужда от хранителни запаси, за да бъде включен в списъка на хора, на които ще се раздава храна от първа необходимост.

Всеки желаещ да даде своя принос за каузата може да го направи всеки делничен ден от 18ч. - пред входа на варненската катедрала „Успение Богородично“. Важно е да се оставя храната в един и същ час, за да има последователност и яснота. Организаторите молят да се спазват изискванията относно създадената епидемична обстановка в страната.

Нека хранителните продукти да бъдат поставени в прозрачна найлонова торба. В торбите поставяме каквото и колкото имаме възможност, но условието е да бъдат пакетирани или консервирани храни в срок на годност.

На всеки, който желае да дари хранителни продукти, но е възпрепятстван да дойде от 18 часа всеки делничен ден пред Катедарлата, може да пише в групата "Защото сме хора" Варна или да я потърси лично на 0887 522612, за да осигурят транспортиране.

В торбичките трябва да има основни продукти на торбичките - пакетиран хляб, кисело мляко, консерви, варива - ориз, боб, леща, грах, олио, вафли, кроасани.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova