Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Над 100 души дариха кръв за пострадалия Петър от

21.09.2020

Над 100 души дариха кръв за пострадалия Петър от Над 100 души са дарили кръв и са помогнали за възстановяването на Петър Дулев, съобщи съпругата му Галина във Фейсбук.

53-годишният мъж, който получи тежки изгаряния, след като Мерцедесът, управляван от неправоспособния Стефан Дебелия, се вряза в малкото му магазинче за храна във варенския квартал и той бе залят от фритюрниците с гореща мазнина. Пораженията бяха по 35% от тялото му и в момента той е на лечение в специализираната клиниката за термични травми към Военноморска болница във Варна. Добрата новина е, че животът му евън от опасност.

Другата добра новина е, че няколко дни след инцидента, вече е събрано необходимото количество кръв за лечението му, съобщи Галина Дулева. В първите 20 дни от лечението Петър се нуждаеше всекидневно от 5 кръводарителя. Необходимото количество кръв вече е дарено, което означава, че над 100 души са откликнали на молбата на жената и техните близки за помощ.

„Здравейте, пиша ви пак във връзка със съпруга ми Петър Иванов Дулев. Искам да благодаря на всички хора, които ни помогнаха в този труден момент. Събра се нужния брой кръводарители. На този етап не е не необходимо повече. В по късен етап, ако се наложи да се прави пластика, тогава може би ще трябва отново да се помага.

Искам пак да благодаря на всички добри хора, които ни помогнаха. Много моля, споделете поста да стигне до повече хора“, написа в социалната мрежа Галина.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
dgamalova