Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Кардиологичната болница във Велико Търново с безплатни прегледи в Световния ден на сърцето

16.09.2022

Кардиологичната болница във Велико Търново с безплатни прегледи в Световния ден на сърцетоДен на отворени врати с безплатни кардиологични прегледи ще проведе на 29-ти септември специализираната болница за активно лечение по кардиология във Велико Търново. Инициативата е съвместна с Българския кардиологичен институт и е по повод Световния ден на сърцето – 29.09., на който те отново ще отправят апела си за своевременна профилактика, ранна диагностика и адекватно лечение на сърдечно-съдовите заболявания.

„Използваме знанията и експертизата си, за да подобрим качеството на живот на нашите съграждани и обществото. Признати специалисти кардиолози ще консултират напълно безплатно пациентите. На разположение са д-р Пламена Николова, д-р Красимир Колев, д-р Валентин Кръстев, д-р Петър Петров и д-р Марияна Генчева. Прегледът ще включва: определяне на сърдечно-съдов риск чрез попълване на анкетна карта; измерване на артериално налягане; ЕКГ; ехокардиография – по преценка на лекаря; Могат да бъдат направени и допълнителни изследвания – лабораторни показатели, холтер, ЕКГ, стрес ехокардиография, 3Д ехокардиография, също по преценка на специалиста; Възможна е корекция и/или оптимизация на антиисхемичната и/или антихипертензивната терапия“, обясни д-р Лидия Стефанова – директор на кардиологичната клиника във Велико Търново.

Желаещите е необходимо да си запишат предварително час на тел: 062/632 020 или 0884 117 423. Възможно е това да стане и на регистратура на болницата във Велико Търново на ул. „Бузлуджа“1.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2022 milostiv.org
dgamalova