Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Танц с кауза срещу рака на гърдата: Party in Pink Zumbathon в България

15.02.2024

Танц с кауза срещу рака на гърдата: Party in Pink Zumbathon в БългарияНа 24-и февруари всички лицензирани инструктори по зумба в България, международно признати зумба експерти и над 600 участници ще се съберат на едно място, за да предложат уникална тричасова програма. Вход – свободен!

Този февруари Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали дансинга едновременно в 10 града в България и то за втора поредна година. В сътрудничество с фондация „Една от 8“, мащабният проект има за цел най-вече да окаже осезаемо въздействие в борбата с рака на гърдата чрез набиране на средства и повишаване на осведомеността.

На 24 февруари 2024 г., 14:00 ч., Party in Pink™ Zumbathon® ще предложи зрелищна тричасова танцова програма, която ще се проведе едновременно в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и дори ще достигне до Прилеп в Северна Македония.

С очакваните над 600 ентусиазирани участници, събитието има за цел да укрепи чувството за солидарност и споделена цел, показвайки подкрепата си към засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Тазгодишното издание на Zumbathon® ще събере всички лицензирани инструктори по зумба в България на едно място. Майсторските класове, достъпни за всички, ще предоставят възможност на участниците да се включат в ободряващо танцово преживяване, водено както от местни таланти, така и от международно признати инструктори по зумба.

Party in Pink™ Zumbathon® България 2024 се провежда за втора година и цели да затвърди силата на общността. Входът за събитията е безплатен с предварителна регистрация, а участниците се насърчават да направят дарения на място за фондация „Една от 8“, която работи усърдно вече 10 години в подкрепа на засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Присъединете се към нас на 24 февруари 2024 г., когато Party in Pink™ Zumbathon® ще превърне градовете в България в оживени танцови зони, пулсиращи в ритъма на единството, надеждата и решимостта. Заедно можем да окажем трайно въздействие в борбата с рака на гърдата.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova