Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Платформата Приятели, помагайте осигури достоен Великден на трима нуждаещи се

25.04.2018

Платформата Приятели, помагайте осигури достоен Великден на трима нуждаещи се Платформата „Приятели, помагайте“ се погрижи за достойно посрещане на един от най-светлите християнски празници - Великден, на трима души от Великотърновско. Със средства на организацията бяха закупени козунаци, яйца, боя за оцветяване на яйца, сладкиши и напитки. Продуктите бяха доставена до хора, на които благодетелите са помагали през изминалите месеци и продължават да следят състоянието им.

В сряда регионалният координатор на платформата за Велико Търново Калина Тотева посети първо Иван Александров от Поликраище. 37-годишният мъж преди време трогна „Приятели, помагайте“ с тежкото положение, в което бе изпаднал след смъртта на брат му. С помощта на доброволците Иван успя да си намери работа и се върна към нормалния си ритъм на живот.

Втория адрес, който Калина посети, бе домът на 15-годишния Кристиян от Драганово, страдащ от детска церебрална парализа, за когото се грижи единствено баба му Ана. През декември „Борба“ писа за случая на бедното семейство и след публикацията от „Приятели, помагайте“ осигуриха нова инвалидна количка за момчето. Сега платформата зарадва Кристиян и баба му с характерните за Великден продукти и много лакомства.

Последната спирка на регионалния координатор бе жилището на 41-годишния Петър Господинов от Велико Търново. Мъжът е болен, трудноподвижен и не разполага със средства за медицински и битови консумативи, от които се нуждае. Ето защо освен хранителни стоки, от платформата му дариха необходимите вещи за нормално ежедневие.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova