Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Кроношпан България за Великотърновско набира работници, предлага високи заплати и бонуси

14.08.2023

Кроношпан България за Великотърновско набира работници, предлага високи заплати и бонусиНай-големият инвеститор във Великотърновски регион – австрийската компания „Кроношпан“, разширява дейността си и набира допълнително работници, като условията са доста примамливи, информираха от дружеството. „Кроношпан България“ е водещ доставчик на дървени материали и аксесоари за мебелните компании в България и света. Фирмата, чиито инвестиции в старата столица са за близо 300 млн. евро, е с традиции в снабдяването на най-добрите мебелни фирми и има успешно партньорство с мрежа от дистрибутори в страната и чужбина.

Повечето от кадрите са свързани с основното производство – електротехници, механици, мотокаристи, оператори на машини, опаковчици и др.
Дружеството инвестира в кадри в дългосрочен план и подкрепя всякакви допълнителни форми на обучение, повишаване на квалификацията и придобиване на нова. По последни данни средното възнаграждение в „Кроношпан България“ е доста над това за региона и зависи от съответната позиция.

Една от екстрите, които се предлагат, е възможност за изпращане на работници в чужбина в рамките на другите заводи на компанията по света. Компанията има и доста развита социална програма, която освен ваучери за храна включва и допълнителна медицинска застраховка. Най-големият вложител във Великотърновска област, притежаващ сертификат за инвеститор първи клас, е основан като малка семейна дъскорезница през 1897 г. в Австрия.

В момента е истински индустриален гигант с клонове в над 40 страни – от Испания до Австрия и от Беларус до САЩ.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova