Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Да помогнем на Владимир да намери подслон

Author: Милостив | 28.11.2016

Да помогнем на Владимир да намери подслонВладимир, макар в момента да е 35-годишен мъж, е едно от децата, чиято незавидна съдба е свързана с живота в българските сиропиталища. Той е роден в Горна Оряховица, но впоследствие научава, че роднинските му корени са от Монтанско и се премества да живее там.

Отначало животът му на новото място е доста труден – не може да си намери работа и подслон известно време. После в обща работа и социални програми е ангажиран на минимална заплата. Живее в жилищата на свои колеги.

В момента също се намира в такова жилище, но до края на ноември, когато ще трябва да го освободи. След което Владимир ще се озове на така познатата му улица. Лошото в момента обаче е, че той нито е нает на работа, нито има сигурно жилище.

Владимир е работоспособен и желае сам да изкарва прехраната си. Нужно е да му се предостави такава възможност. Освен това той се нуждае като за начало и от дрехи и храна. Неплатените осигуровки през безработното време са му достигнали близо 1000 лв. При това липсата на средства не му е позволила да обърне внимание на зъбите си, поради което повечето от горните са в лошо състояние. Негови съжители и съседи с топли сърца призовават за общи усилия в подкрепа на Владимир.

На Владимир може да му се помогне чрез пряко съдействие или посредством хора, които му помагат, като Вера, негова съседка (0879 575 713). В момента Владимир живее при негов приятел в Монтана на ул. Васил Априлов 18. Телефонът за връзка с бездомния човек е 0886 426 256.

Picture: Милостив

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info