Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Благотворителен търг от шампиони в подкрепа на болна майка

16.07.2019

Благотворителен търг от шампиони в подкрепа на болна майка Благотворителен търг под надслов "Станимира Петрова и шампиони" организира асеновградската спортистка, заслужила си безапелационно първото място в надпреварата по бокс за жени на Европейските олимпийски игри в Минск, Беларус. Идеята на Станимира е да се помогне на една жена, която се нуждае от средства за лечение, да сбъдне мечтата си - отново да може да ходи.

Йорданка Митева от Ямбол е претърпяла тежка катастрофа, която е променила целия й живот. Вследствие на травмите си, жената е останала с обездвижени крайници. Тя е майка на две деца, които отглежда сама и те разчитат изцяло на нея. И в този момент единствената мечта на жената е да бъде здрава и пълноценна. Възможността това да се случи е само чрез провеждане на скъпоструващо лечение в чужбина, което тя не може да си позволи.

Станимира Петрова е станала посланик на фондация „Докосни щастието“, като е осиновила каузата на Йорданка Митева. "Аз избрах да я подкрепя в нейната битка и заедно да спечелим", каза боксьорката. И понеже заедно хората са по-силни, тя и други шампиони се обединяват в името на благотворителността и доброто. Всеки от спортистите, подкрепилите каузата на Йорданка, ще дари своя скъпа вещ, като ръкавици, медал, екип или друго, която представлява безценен спомен от звезден миг в кариерата му. Те ще бъдат обявени на онлайн търг в дарителската Facebook страница на жената „Да победим заедно с Йорданка“.

Вещите ще бъдат публикувани на групи. Търгът ще е с продължителност 20 дни от датата на обявяването му. След като изтече първият етап ще последват и следващи с нови вещи и отново всеки ще може да наддава в срок от 20 дни. Тази практика ще продължи докато бъдат изчерпани артикулите. Търгът ще стартира до няколко дни, а след изтичане периода за наддаване и на последната обявена вещ, отново в официалната страница ще бъде публикувана информация за събраните и дарени на Йорданка Митева средства, обясни за Actualno.com Станимира Петрова.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info