Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Даниела има нужда от мехлем, болкоуспокояващи и превързочни консумативи

Author: Милостив | 02.08.2015

Даниела има нужда от мехлем, болкоуспокояващи и превързочни консумативиПрез 2002 година, поради неправилно лечение, на Даниела Стаменова се налага да й се ампутира единия крак. Десет години по-късно ампутират и другия й крак.

Като неработоспособна тя е принудена да разчита само на инвалидната си пенсия от 164 лв. и детските надбавки на сина й от 35 лв.

Най-голямата болка на Дани е, когато синът ѝ - Кирил отива на училище и я пита дали ще има пари за закуска, а тя брои стотинките. Той е сред най-добрите ученици в класа, но често среща проблеми в самоподготовката си поради липса на учебници. Сега е в 11 клас, а разбира японски и английски език. След завършване на средното си образование има желание да следва информационни технологии.

Проблемите на Даниела продължават и сега, когато пред нея стои заплахата от нова ампутация на единия й крак. Преди близо 3 месеца чрез пост в интернет приятелка на Дани ѝ помага да събере средства за съдоразширяващи ампули и няколко мехлема Интрасайт (гел 25 гр.), с които тя се лекува в момента. На Дани ѝ е необходимо да използва по 2 мехлема на ден за отстраняване на некротичната тъкан.

Пред Милостив жената сподели, че освен от мехлема, тя има голяма нужда и от превързочни и болкоуспокояващи консумативи: марли, бинтове, кърпички, превръзки, памук и др. За тях на са ѝ останали никакви средства след изразходваните за лекарствата.

За помощ на Дани със средства, лекарствени и други консумативи, както и за помощ на сина й, можем да се свържем с нея на телефонния й номер – 0877892651. Адресът й е - гр. София, кв. Княжево, ул. "Студен кладенец" 13а, Данеела Стаменова

Повече за Дани и сина й може да научите от репортаж по Нова телевизия

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info