Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

"Бъдители" гостува в Кърджали

Author: www.kardjali.bg | 23.06.2016

"Бъдители" гостува в КърджалиБлаготворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа.

Събитието се провежда във връзка с 26-ти юни, който е Международен ден за борба с наркотиците и наркотрафика. Целта е чрез инициативата „Бъдители“ да се покаже на младите хора как човек постига върхове, как да се реализираме и да успеем в живота. Лекцията ще бъде посетена от ученици в 10-ти и 11-ти клас от всички училища в общината и други младежи до 23 години.

Пред младите хора за бизнеса и живота ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а специален гост-лектор ще бъде Павел Николов – собственик на фирма „Аква Системс“ ООД, която се занимава с технологии за пречистване на питейни води.

Благотворителна инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхнови и мотивира младите хора ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа в зала Бизнесинкубатор (ул. "Отец Паисий" 12).

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info