Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безплатни прегледи от гръден хирург в ДКЦ Бургасмед

Author: www.zdravedae.com | 27.06.2016

Безплатни прегледи от гръден хирург в ДКЦ БургасмедСпециалистите по гръдна хирургия от МБАЛ „Бургасмед“ обявяват безплатни консултативни прегледи от 4 юли до края на месеца. Те ще се извършват всеки понеделник и сряда в ДКЦ „Бургасмед“ от 13:00 до 15:00ч. с предварително записване на един от посочените тел.: 056 999 980; 0892 222 800;

В отделението се лекуват пациенти със заболявания от целия спектър на голямата хирургия – доброкачествени и злокачествени заболявания на бронхиалното дърво, белодробен паренхим, медиастиума, плеврата, гръдна стена и диафрагма. Пациенти със заболявания на гастроинтестиналния тракт и жлъчно-чернодробната система. Хернии на предна коремна стена, слабинния канал и диафрагмата.

В отделението се прилагат основно ендоскопски методи на лечение. Това са така популярните вече безкръвни операции, като и отворената хирургия също продължава да е част от ежедневието на отделението. Специалистите в лечебното заведение разполагат с колона за лапароскопска и видеоасистирана торакоскопска хирургия, медиастиноскоп за видеоасистирана медиастиална лимфаденектомия, окомплектовани със съвременен инструментариум. ФБС (фибробронхоскопия) за диагностично верифициране на формациите и саниране на бронхиалното дърво. В отделението по „Гръдна хирургия“ има 2 операционни зали, оборудвани по най-модерен и съвременен начин. Отделението разполага с 12 легла, за да могат пациентите да се чувстват комфортно по време на престоя си за лечение.

Д -р Данчо Янакиев, д.м. гръден хирург, дълги години работил в Otto Wagner Spinal – Wien, Австрия е единият от специалистите, които се грижат за здравето на болните в отделението.
Д-р Таньо Стефанов е другият компетентен лекар, които ще бъде на разположение по време на консултативните прегледи.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info