Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Стартира кампания за безплатни очни прегледи в Симитли

Author: www.simitli.info | 29.09.2016

Стартира кампания за безплатни очни прегледи в СимитлиЛекари-офталмолози от най-престижните болници в София ще правят безплатни очни прегледи за жителите на община Симитли. Кампанията ще бъде на 3 октомври – понеделник – от 10.00 до 16.00 часа и се организира от Сдружение "Право на зрение-България", Александровска болница-София, Столично дружество по Офталмология и Организация на евреите в България "Шалом". Идеята за тази инициатива е да се направи достъпна качествената лекарска грижа за българите, живеещи в по-отдалечени от столицата места. Безплатните прегледи са най-вече за хора с по-малки финансови възможности, както и деца.

Симитли е първият град в България, от който стартира кампанията. Тя беше радушно подкрепена от кмета Апостол Апостолов и неговия екип. Администрацията на общината ще се погрижи прегледите да текат гладко и безпроблемно. За целта е отворена телефонна линия за записване на часове. Всеки, който иска да се възползва от едни от най-квалифицираните специалисти в страната, може да се запише на тел. 0877/10-60-58. Прегледите ще се правят в ЦПСУ- Пансиона до Полицейския участък.

При констатиране на по-леки здравословни проблеми, лекарите ще реагират на място. При откриване на по-сериозни заболявания на очите, офталмолозите ще насочват и съветват хората къде и как да потърсят последваща грижа за здравето на своите очи в различни болници и центрове в столицата.
Кампанията започва сега и ще продължи в различни етапи. В първия й етап след Симитли лекарите ще посетят Якоруда, няколко села в общините Разлог и Гърмен, както и Бобов дол и Първомай.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova