Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безплатно кино за малчуганите в Пловдив през февруари и март

Author: uspelite.bg | 07.02.2018

Безплатно кино за малчуганите в Пловдив през февруари и мартОт 4-ти февруари до 19-ти март всички деца в тракийския град ще могат да се радват на най-новите и забавни анимации, подбрани специално за програмата на Детския филмов фестивал.

За шеста поредна година в "Lucky - Дом на киното" ще се проведе специален кинофестивал, в който всички малки посетители могат да гледат филмите напълно безплатно. Ще бъдат излъчени най-готините анимации от последните години - от "Маша и мечокът: Филмът" (да заповядат и малчуганите, които все още казват "Маса и мецокът") до "Робинзон Крузо", като романът се изучава в училище в по-горните класове, така че би било чудесно, ако на децата се спести културният шок от близката среща с Петкан.

Това е и филмът, който открива фестивала в първата събота на февруари - от 11:00 часа в първа зала, а в последния ден може да се насладите на "Петсън и Финдъс: Малки бели, голямо приятелство". Други заглавия са "Падингтън 2", трите части на "Снежната кралица", "Добрият великан", "Овцата Шон:Филмът" и още много други.

Програмата, естествено, е строго съобразена с натоварения график от ходене на ясла, детска градина или училище, писане на домашни и правене на фасони пред зеленчукови супи, затова филмите ще се излъчват само през уикендите в удобно време и за деца, и за родители - от 11:00 и 13:00 часа започват прожекциите в първа зала, а от 11:30 и 13:15 - във втора. Билетите за децата могат да бъдат взети от касата след 10:00 часа в деня на прожекцията.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova