Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Рокли и костюми търсят своите абитуриенти

Author: bTV | 24.02.2017

Рокли и костюми търсят своите абитуриенти Млада жена от София организира дарителска кампания, в подкрепа на зрелостници, които нямат финансова възможност да си купят дрехи за празника.

Идеята да подари усмивка за бала на момче или момиче в нужда хрумнала на Биляна Липева, докато разчиствала гардероба и намерила балната си рокля. „Стана ми много мило и започнах да се сещам какви хубави спомени съм имала от моя бал и реших, че такива хубави спомени трябва да има и някой друг с моята рокля”, разказва тя.

Речено - сторено. Биляна написва в социалните мрежи, че събира дрехи, които да подари: „За една седмица просто страшно много народ се свързаха с мен и аз съм много щастлива, защото хората искат да помагат, просто искат да помагат”.

29-годишната Радина Каменова разбрала за инициативата на Биляна и донесла балната си рокля. За да я дари: „Всеки един от нас, на който родителите ни с цената на нещо са успели да ни направят щастливи, ние можем да направим щастлив някой друг и защо не?”.

А Биляна освен дрехи, иска да подари на бъдещите абитуриенти чанти, обувки, прическа и грим: „Когато човек прави добро, той дава една частица от себе си, а когато даде тази част от себе си, той се чувства полезен. на мен ми харесва да се чувствам полезна”.

До този момент Биляна е събрала 4 костюма и 5 бални рокли, които ще дари. Но с нея се свързват познати и непознати от цялата страна, които искат да й изпратят още дрехи. Така че добрите дела са на път.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info