Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Днес е концертът в подкрепа на Ваня в Пловдив. Елате и помогнете

Author: www.marica.bg | 25.11.2016

Днес е концертът в подкрепа на Ваня в Пловдив. Елате и помогнете Благотворителен концерт в подкрепа на нашата колежка Ваня Карачанова ще събере фолклорни ансамбли и танцови трупи тази вечер от 19 часа във Военния клуб. За каузата на Ваня ще танцуват фолклорен клуб "Хоро" и Ансамбъл "Хоро", със специалното участие на Росица Пейчева и Танцова Формация "Етноритъм", Клуб по спортни танци "Парадайз Данс", Джаз балет "Електра", Балет "Ера", Клуб по народни танци "Пълдин", Група за народни танци "Елика" - любители. Водеща на събитието ще бъде Мария Златанова, част от фолклорен клуб „Хоро”. Трима младежи от Националния алианс за работа с доброволци ще продават билети преди концерта и ще упътват публиката на влизане в залата.

Средствата ще бъдат предоставени в помощ на Ваня, за да може тя отново да бъде сред нас.

Усмихната, весела и много борбена, тя преживява труден момент от живота си. За съжаление тежко заболяване на кръвоносната система открадна усмивката от прекрасното лице на нашата колежка. Диагнозата болест на Бюргер преобърна живота на Ваня и тя започна битка със страха и болката.

Опита всичко - от традиционната медицина до алтернативни методи за лечение, за да запази нормалния си начин на живот. Въпреки трудностите продължи да работи всеотдайно и да се грижи за голямата си опора - семейството.

Пребори депресията и отчаянието, но не успя да се справи с болестта. В името на живота се наложи в края на септември да претърпи частична ампутация на крака.

Днес се обединяваме около една обща кауза - да съберем средства за закупуване на скъпо струващата протеза и рехабилитация, която би върнала Ваня към нормалния ритъм на живот. Призоваваме ви заедно да помогнем!

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova