Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Предстои благотворителен концерт за „Вяра, Надежда и Любов“ в Пазарджик

Author: pzdnes.com | 03.05.2017

Предстои благотворителен концерт за „Вяра, Надежда и Любов“ в ПазарджикНа 9 май 2017 г. (вторник) в град Пазарджик ще се проведе Благотворителен концерт в подкрепа на Дневен център за деца с увреждания „Вяра, Надежда и Любов“. Концертът ще се състои в Драматично-куклен театър „Константин Величков“ от 19.00 ч.

В него ще вземат участие танцови състави от гр.Пазарджик и областта. Участие са потвърдили от Ансамбъл “ Пазарджик „, Представителен танцов състав “ Чудесия“, Представителен танцов състав „Детство“, Представителен танцов състав “ Чавдар“, Танцова формация “ Хорце „, Танцов състав “ Елша“, село Елшица.

Освен танцова програма участие в концерта са предвидени изпълнения на Васил Вълканов и Айшенур, както и Представителна формация за автентичен фолклор “ Гласовете на Орфей“ – гр.Пазарджик, които ще зарадват зрителите със своето творчество.

Целта на благотворителното събитие е да бъдат събрани средства за дневния център за деца с увреждания. Това ще стане като зрителите могат да закупят покани с благотворителна цел на стойност 3 лв., с които да присъстват на концерта. Тези покани могат да бъдат намерени засега, само в кафето срещу болница “ Хигия „, а в деня на събитието ще могат да се закупят и на място в театъра.

Освен чрез стойността на поканите хората, които желаят могат да направят своите дарения и в специалните кутии, които ще бъдат поставени във фоайето на театъра в деня на концерта.
Със всички събрани средства от поканите и от дарения ще бъдат закупени инвалидни колички и уреди за рехабилитация, които са необходими на центъра.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info