Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Благотворително бягане „Дари времето си на 5kmrun“

Author: 5kmrun.bg | 09.06.2017

Благотворително бягане „Дари времето си на 5kmrun“ На 10 юни (събота) ще се проведе ежегодното Благотворително бягане за 2017 година в София, Варна, Бургас и Пловдив.

Каузата: събраните средства от даренията ще бъдат предоставени за закупуване на специализирана медицинска техника за Първа детска клиника (ДК) към Университетската болница „Света Марина”, гр. Варна на обща стойност 19,306 лв.

И по-конкретно: апарат – система за продължителна инсулинова терапия или с други думи това е един вид „изкуствен панкреас“ за критични състояния с нарушение на кръвната глюкоза.

Какво означава да „дариш времето си“? Това ще рече, че за каквото време финишираш 5-те км в този ден, такава сума ще дариш за каузата, например: Бягаш за време 22:38 – даряваш 22 лв., бягаш за 31:18 – даряваш сумата от 31 лв. и така нататък…

Естествено, че това условие – „да дариш времето си на 5kmrun“ е нашето желание и предложение, но всеки може да дари сума според собствените си възможности!

Защо средствата от 4-те града в едно, отиват за Варна?, Как ще даряваме средствата? И още информация за тази благородна кауза, вижте тук:

Академия за родители и „Голямото лятно бутане“

За втора година в този ден в Южен парк в София след финала на 5kmrun, „Академия за родители“ ще предизвика всички родители и техните бебоци, да се присъединят към тяхната разходка, от 3000 крачки, в парка по 2км трасе на NN Kids Run! Очакваме над 1000 колички!

Родителите също ще имат възможност, да направят своето дарение за нашата кауза. Миналата година техните дарени средства, отделени за Майчин дом, също допринесоха за нашата кауза! Повече за „Голямото лятно бутане“, тук:

И така, 10 юни (събота), 9:00 ч., София, Варна, Бургас и Пловдив (8:30 ч.): бягаме благотворително за нашите деца от „Света Марина“ Варна, като дарим времето си на „5kmrun“, нека заедно да направим добро!


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova