Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Pathways организира Благотворителен коледен концерт в Пазарджик

Author: Милостив | 05.11.2015

Pathways организира Благотворителен коледен концерт в ПазарджикЗа пета поредна година езиков център "Pathways" в град Пазарджик организира благотворителен коледен концерт. Той ще се състои на 17-ти декември от 17.30ч. в голямата зала на Младежки дом Пазарджик. Входът е безплатен. Всеки посетител може да дари, колкото прецени, в някоя от поставените на входа кутии.

През последните години това е една от най-големите благотворителни акции в града, която усява да обединини множество малки и големи ентусиасти. Целта на концерта е да подкрепи Центъра за настаняване от семеен тип в града в навечерието на Коледа. Набраните средства ще помогнат за закупуването на подаръци за децата, които да ги зарадват на празника.

В момента се набират участници. Всеки, който иска да участва в концерта може да го направи като заяви интерес до 11-ти декември, 2015 г. в офиса на Pathways или на [email protected] Трябва да се съобщи какво бихте искали да направите, колко време ще ви отнеме, колко хора ще участват, дали ви трябва съпровождаща музика и т.н. Първият обявен изпълнител е Стефан Стоилов, носител на престижната награда "ПОП и РОК ИЗПЪЛНИТЕЛ НА БАЛКАНИТЕ" и Лили Пенчава, участник в X Factor.

Покажете своите таланти или елате като гост на концерта. Ще се насладите на невероятни изпълнения, ще имате възможността опитате чудесни собственоръчно приготвени от участниците вкусотийки, както и да попеете и потанцувате с тях. Няма как да не споменем, че концертът ще посети и белобрадият старец, който ще пристигне директно от Лапландия.

Повече информация на Фейсбук страницата .

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info