Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Започна "Акция Дядо Коледа 2015"

Author: Дарик | 07.12.2015

Започна "Акция Дядо Коледа 2015"„Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!". Под това мото Сдружение „Бъдеще за децата" провежда до 18-ти декември Коледна кампания. Инициативата е изцяло благотворителна и се реализира в подкрепа на деца в неравностойно положение от община Казанлък. Кампанията е адресирана към казанлънчани с призив да помогнат за събирането на коледни подаръци за 110 деца.

Местната организация за пореден път получи подкрепата, както на община Казанлък, така и представители на бизнеса и медиите в града.

"Всяка година в кампанията се включват двойно повече добротоворци, което означава и двойно повече подаръци, за двойно повече деца. Ще се радваме и тази Коледа заедно да успеем да помогнем на колкото се може повеч
е деца и техните семейства", споделят от Сдружението.

В рамките на „Акция Дядо Коледа" тази година, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата" е разположил коледни дръвчета в различни точки на община Казанлък - „Културно-информационен център на община Казанлък (ул. „Искра" №4), магазин „Вимакс", хранителният магазин „Перфект МЛ" в село Дунавци и „Арсенал" АД.

На всяка една от вълшебните елхи има определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Във всяко писмо е разказана историята за съдбата на едно дете и неговото семейство, кратко описание на кампанията с инструкции, които новите помощници на Добрия старец да последват и картичка. Всеки може да стори по едно добро дело и да подкрепи семейство в риск.

Вземете си една или повече от коледните играчки. Запознайте се с историята на едно или повече деца. И оставeте своя Коледен подарък под елхата, в чувала на Дядо Коледа.

В навечерието на Святата нощ (от 21.12. до 23.12.), екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата", ще се погрижат всички събрани коледни подаръци, да бъдат поднесени на децата, лично от Дядо Коледа.

Тази година в кампанията „Акция Дядо Коледа", Сдружение „Бъдеще за децата" е включило потребители от социални услуги за деца, на територията на гр. Казанлък - Център за обществена подкрепа, Център за социална рехабилитация и интеграция и Центровете за настаняване от семеен тип, както и деца, за които местната организация е получила информация от граждани.

Всички писма съдържат информация за детето и неговот семейство като е спазена пълна конфиденциалност, съгласно Закона за личните данни. Пликовете по нашите Коледни елхи за запечатани и обозначени с печат на СНЦ „Бъдеще за децата" гр. Казанлък.

Сдружение „Бъдеще за децата" се разграничава от всякакви други директни и/или индиректни дейности, кампании и истории, които попадат в общественото пространство.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova