Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Набират средства за спортен комплекс за деца и семейства в Търговище

Author: dariknews.bg | 14.06.2018

Набират средства за спортен комплекс за деца и семейства в ТърговищеДарителска кампания за изграждането на нов спортен комплекс за деца и семейства започна в Търговище. Инициатор е спортен клуб "Киарра", който в края на миналата седмица официално представи груповите занимания, които предлага на деца и възрастни. Тържеството постави началото на новия проект на клуба, след като десетки гости се присъединиха към призива на треньора Зорница Златева и вместо подаръци и цветя дариха средства за разширяването на базата за спорт и танци.

В момента "Киарра" използва зала в Дома на науката и техниката в Търговище, която е изцяло оборудвана за най-модерните тренировки по джъмпинг фит и степ аеробика. На приземния етаж в същата сграда клубът има намерение на изгради новия си комплекс в помещение, което и близо 200 кв.м. За ремонта му са нужни над 10 хиляди лева, които могат да бъдат предоставени под формата на парични средства или дарения на строителни материали и оборудване.

"Вече има няколко фирми, които се отзоваха на призива ни и ще се включат в ремонтните дейности. Други бизнесмени лично дариха средства за начинанието. Благодаря на всички тях, както и на участниците в групите, които ме подкрепиха. Не мога като човек, отдаден на спорта, да не се радвам, когато в последните няколко години се забелязва, че все повече хора, включително деца и младежи, се завръщат в залите, за да тренират. Идеята ни е да организираме групи, в които заедно да тренират деца и родители. Така възрастните ще станат пример за по-малките и ще ги възпитават да обичат спорта.",
заяви Зорница Златева.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info