Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Отвори врати коледният базар в Сапарева баня

22.12.2016

Отвори врати коледният базар в Сапарева баняОтвори врати коледният благотворителен базар в Сапарева баня в помощ на деца сираци, самотни родители и деца със специални нужди. Базарът се организира от Община Сапарева баня, със съдействието на дарители и с неоценимия труд на децата, изработили коледни джинджифилови сладки и традиционните сурвачки. Сладкишите са приготвени от момиченцата от подготвителната група към ДГ "Св. Анна" в своеобразната работилница "Кухнята на баба". Сурвачките и коледните играчки са изработени от момченцата в "Работилницата на дядо".

Благотворителният базар ще се провежда и на всички останали мероприятия от коледно-новогодишната програма в Сапарева баня.

Като част от програмата бе и тържеството на Школата по пиано на малките таланти от Сапарева баня, с ръководител Надя Джоргова. Децата представиха своя коледен концерт по пиано и впечатлиха гостите с известни класически и филмови музикални изпълнения. Тържеството уважиха кметът Калин Гелев, председателят на Общинския съвет Иван Куйов, зам.-кметът Славчо Коларски и общинският съветник от Дупница Емил Гущеров.

Сапаревобанци имаха възможност да изгледат безплатно постановките "Тигърът" и "Машинописци", представени от ОбДТ "Невена Коканова" - Дупница. На сцената в Сапарева баня играха талантливите актьори Ивайло Захариев, Мария Миради, Виктория Янева и Иван Иванов.

Тази вечер, като част от коледно-новогодишната програма в Сапарева баня, от 17:00 ч. в залата на НЧ "Просветен лъч - 1905" ще се състои и благотворителният концерт, организиран от читалището и Община Сапарева баня. "От деца за деца" - това е каузата на концерта. В благотворителното мероприятие ще вземат участие Смесеният хор към НЧ "Зора - 1858" - Дупница, както и местни фолклорни състави.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info