Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

DHL Express дариха 3000 лева за децата на Еквилибриум

Author: Нова телевизия | 11.01.2018

DHL Express дариха 3000 лева за децата на Еквилибриум3000 лева дариха служителите на фирма DHL Express за децата на „Еквилибриум“. Парите бяха предназначени за конкретни нужди в социалните услуги. Бяха закупени пералня и сушилня за потребностите на децата от „Розовата къща“, където към настоящия момент се полагат грижи за 12 деца с увреждания, част от които са от закриването на дома в Могилино, а друга - от закрития Дом за медико-социални грижи в Шумен.

С дарените средства бяха закупени и 28 нови стола за младежите и девойките с увреждания от къщи „Любов“ и „Надежда“, много по-удобни, здрави и подходящи, предвид състоянието и поведението на младежите.

Дарението позволи и закупуването на нови матраци за Звено „Майка и бебе“ към Обединени детски услуги „Слънчо“. В същите услуги, но в Центъра за настаняване от семеен тип за деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа, преди няколко месеца, служителите на DHL Express закупиха мобилни конвекторни радиатори, които позволяват оптимизиране на температурата при децата.

Не бяха пропуснати и коледните подаръци за децата от групите в училищата „Алеко Константинов“ и „Братя Миладинови“, но най-големият подарък бе коледното представление от русенския куклен театър, благодарение на DHL Express, за всички деца потребители на услуги на „Еквилибриум“. Малчуганите получиха приказно преживяване и много подаръци на коледното тържество в социалния комплекс на 21 декември.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova