Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Да помогнем на Георги да усети пролетта

Author: www.cross.bg | 29.03.2016

Да помогнем на Георги да усети пролеттаПрез последните три години 35-годишният Георги Димитров не е излизал от малкия си апартамент в кв. Дружба-2 в София. Точно 9 стъпала го делят от външния свят, който обаче не може да види, защото е трудно подвижен. Нужна му е специална платформа, която да се изгради между партера и първи етаж, където живее с глухонямата си майка, пенсионерката Цветелина Иванова. Стойността на ескалатора е 5 554 евро, а досега са събрани едва 3200 евро. Набраните средства са дошли предимно от трудночуващи техни приятели, които заделят малки суми за да помогнат.

По рождение, Георги Димитров освен глухота и немота има и неврална мускулна атрофия. Заболяването е засегнало долните крайници. В желанието си да помогне на единствения си син, майката се е опитвала да тегли кредит, но получава само откази, тъй като доходите на двамата са недостатъчни - преживяват само с инвалидни пенсии. Грижовната Цветелина Иванова не се отчайва, започва да набира средства в специално открита банкова сметка, с надеждата че много хора ще помогнат. Уви, помагат само хора от обществото на глухите, отделяйки от своя залък да подкрепят брата си по съдба.

Всяка събрана стотинка и левче отиват само и единствено за тази безкористна цел - изграждане на специален ескалатор за Георги Димитров. Майката и приятелите на Георги отправят молба към, всички които могат и имат доброто човешко желание да помогнат според възможностите си като внесат сума, която могат да отделят в посочената по-долу банкова сметка към банка ДСК

IBAN: BG76STSA93000020945872 / BIC STSABGSF
за ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ДИМИТРОВ.


Офертата за изграждане на специалния ескалатор е на фирма IZAMET. Скромното семейство се опитва да набере средствата или да намери алтернативна фирма, която да изгради нужното съображение.

Може да се свържете с тях на мобилен 0887205424 (само с SMS, защото и двамата не чуват) или по ел.поща georgi.dimitrov.1980@gmail.com. Ще бъде издаден документ за дарение.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova