Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

От днес Има начин започва подготовка за благотворителен фестивал

22.11.2016

От днес Има начин започва подготовка за благотворителен фестивал Фондация „Има начин“, която пет години провежда благотворителна кампания „Изплети топлина“, организира за първи път в България - Фестивал на плетивата „Шарена плетеница“ в подкрепа на хората без дом. Фестивалът ще се проведе на 10.12.2016г. с любезното съдействие на своя домакин Софарма Бизнес Тауърс.

Празникът на плетивата ще събере на едно място хора с любов към плетенето и благотворителността. По време на фестивалът ще бъдат проведени 8 различни работилници, в които участниците ще се запознаят с интересни и различни начини за ползване на прежда. В изложбената част на Фестивала всеки ще може да намери подарък за предстоящите коледни празници, да се запознае с творци, които използват прежда и не на последно място да се забавлява и учи с отворени работилници по плетене.

С набраните средства от събитието ще бъдат закупени спални чували за бездомни хора, които остават извън центровете за временно и кризисно настаняване. Каним ви да се включите във Фестивал на плетивата „Шарена плетеница“ в подкрепа на хората без дом и да създадем една топла зима на бездомите. Билети за събитието можете да намерите в мрежата на Eventim.

С Ваша помощ вярваме, че има начин. Заповядайте на 22.11.2016г. 10:00ч. в сградата на БТА, където ще ви запознаем с всички подробности около фестивала и неговите цели.

С Ваша помощ вярваме, че има начин!

"Има начин"
Фейсбук страница


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova