Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Млада жена събира средства за операции на краката си

01.11.2018

Млада жена събира средства за операции на краката си Камелия е на 39 години от Димитров, като в момента живее и работи в Бургас. Преди 4 години след преживян инцидент ѝ правят „рутинна операция“ на левия крак, след която настъпват проблеми в краката и увреждания по гръбначния й стълб.

За кратко време тя не може да се движи нормално. Появяват се болки в краката й; придвижва се с големи усилия и на кратки разстояния. В търсене на обяснение за състоянието си тя посещава неврологичните отделения на ВМА и Александровска болница, в които е и лежала. Посещава и турската болница Анадолу Истанбул. От направената ѝ електромиография на краката и ЯМГ на гръбначния стълб се вижда, че има неврологични увреждания и дискова херния.

Липсата обаче на единно мнение за план на лечението й няма. Това кара Камелия да се насочи през 2016 г. за консултация с ортопед в немската клиника „Атос“, в Хайделберг. Оттам след прегледи и изследвания бързо заключават нуждата от операции на двете коленни стави.

Първата операция е направена 2017 г. След скорошно посещение на Камелия ѝ се предлага още една, по-лека операция за стабилизиране с последваща рехабилитация. След това веднага трябва да се пристъпи към операцията и на десния крак, който, по думите й, е в много лошо състояние.

Цената на една от двете предстоящи операции с последваща рехабилитация ще струва 15 000 евро, които тя не може да събере сама. Младата жена се обръща с молба за подкрепа към нас, за да ѝ помогнем със събирането на тази сума пари, която да ѝ осигури необходимите интервенции.

Можем да помогнем на Камелия дарителски SMS с текст на латиница DMS KAMELIA на номер 17 777 или чрез банков превод в дарителската й сметка:

Райфайзен банк
IBAN: BG08RZBB91551007583257 (лв.)
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Камелия Атанасова СтавреваФейсбук благотворителна кампания за Камелия


Оферта за лечение:
, , , .

Source:
Picture: Милостив

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova