Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Деца рисуват за деца във Велинград

Author: Телекабел | 21.12.2015

Деца рисуват за деца във ВелинградВелинградски майки организираха кампания, в която деца рисуваха картини за деца. Картините бяха дарени на детското отделение в МБАЛ – Велинград, като в следващите дни ще бъдат подарени и на детско отделение в частната болница в курорта.

Общо 19 картини нарисуваха децата в рамките на кампанията. Всички те са предвидени за детските отделения в болниците във Велинград. Желанието на майките е да направят по-уютна обстановката в отделенията, където се дава живот.

„Не правим тази инициатива за медийна изява, затова не искаме да заставаме пред камера. Ние сме обикновени майки. Желанието ни е да отглеждаме децата си с любов и да ги възпитаваме“, казаха дамите пред екипа на Телекабел тв. Те са доволни от това, че картините на велинградските деца ще радват бъдещите майки и малките пациенти на родилно и детско отделение в общинската болница.

Нареклите себе си в социалните мрежи „Велинградски майки“ изказаха своите благодарности за топлото посрещане от екипа на болницата. От името на медиците пък благодарност към тях изказа д-р Мариела Топалова.

През следващите дни картини ще бъдат подарени и на детското отделение в частната болница. „Велинградските майки“ се надяват инициативата "Деца рисуват за деца" да стопли сърцата на всички посетителите на отделенията в двете болници и да бъде повод за много усмивки в предстоящите коледно-новогодишни празници.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova