Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

200 велосипеда ще зарадват деца от социално слаби семейства

Author: http://1bike.bg/ | 11.05.2016

200 велосипеда ще зарадват деца от социално слаби семействаПризнаваме, заветната цел от 200 велосипеда ни изглеждаше много амбициозна още в началото на кампанията. Но си казахме, че ще успеем. И как няма — обградени сме от доброжелатели. Може и да ви изглежда невероятно, но в България наистина живеят много, много добри хора.

Ето го и поредното доказателство. Няколко седмици преди края на кампанията целта е постигната. На 8 май в склада ни в строг строй вече бяха подредени 200 велосипеда, готови да покажат на детски очи, сърца и умове, че светът е голям и нищо не е невъзможно. Защото, ако питате нас, наистина всичко е възможно. Гледаме наредените велосипеди и сме по-сигурни от всякога в това твърдение.

Ето какво ни предстои
Остава ни още един доброволчески уикенд (28/29 май), в който отново ще прегледаме всички подготвени вече велосипеди и ще ремонтираме следващите, които получим като дарение. Няма да спрем с работата, дори и вече стигнали целта от 200 велосипеда — колкото повече подредим в склада, толкова повече деца ще зарадваме.

Проучваме още възможности да разширим обхвата на инициативата, така че да обхване семейства, които не могат да си позволят велосипед за своето дете, и в други населени места. Вече имаме няколко идеи и скоро ще ги споделим.
Благодарим!

За всичко това благодарим на дарителите, които не спират да ни търсят и изненадват. Пак събрахме много истории за разказване. И тяхното време ще дойде, обещаваме!

Благодарим и на всички доброволци. Идеята за доброволческите уикенди се роди съвсем сама и в началото се чудехме дали изобщо някой ще иска да се включи, а вече имаме толкова много нови приятели. Радваме се, че успяваме да споделим удоволствието от работата с тях.

Благодарим на Drag за голямата подкрепа — и с магазините, и с велочастите. Благодарим на DHL за невероятния дух, с който се включиха в кампанията и продължават да ни помагат с транспорта. Благодарим на невероятните хора от Imaginarium, които ни вдъхват кураж и заедно с Институт “Cervantes” и Дюкян Меломан приемат дарения велосипеди на своя територия.

Велосипедите ще се подаряват от 1-5 юни.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova