Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

25 беройци дариха кръв за добра кауза

Author: starozagorskinovini.com | 26.03.2018

25 беройци дариха кръв за добра кауза 25 беройци дариха кръв с благотворителна кауза да спасят човешки живот. Кампанията за кръводаряване бе осъществена от Районния център по трансфузионна хематология в Стара Загора и Национален фенклуб „Берое“.

Екипът на Кръвния център бе разположен във фенмагазина на беройския фенклуб зад Съда, като за по-малко от 4 часа на благородната инициатива се озоваха 25 души. Лице на кампанията „Кръвна група „Берое“ бе треньорският щаб на „Берое“, начело с наставника Александър Томаш, който заедно с треньора на вратарите Тодор Кючуков също дари кръв, при това за първи път в живота си.

„С радост се включих в тази акция, защото този акт е изключително важен. Броят на кръводарителите в България е твърде малък, а животът на човек е по-ценен от всичко и подобни каузи са част от нашата социална мисия. Надяваме се, че все повече хора ще осъзнаят нуждата от подобна помощ и ще бъдат горди от направеното безвъзмездно добро. Всички ние трябва да се обединим в името на човешкото здраве и даваме личен пример всеки ден“, сподели Томаш.

Освен треньорите, в инициативата се включиха служители на клуба, фенове, както и журналистите Десислав Тенев, Живко Иванов и Светлана Димитрова. Всички участници получиха подкрепителни храни и напитки от Кръвния център, както и беройски подаръци.

Организаторите изразиха задоволството си от успеха на инициативата и призоваха всеки, който има възможност, да дари кръв и в някои от следващите дни или удобно за себе си време. Това може да се случи в Районния център по трансфузионна хематология – Стара Загора, от понеделник до петък между 7:30 ч. и 14:30 ч.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info