Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Мъж се нуждае спешно от операция, за да може да вижда!

Author: Нова телевизия | 17.07.2018

Мъж се нуждае спешно от операция, за да може да вижда!48-годишен мъж от Кюстендил се нуждае от 13 500 долара за операция, с която лекарите са сигурни, че ще възстанови загубеното си зрение. С парите ще бъде присадена роговица на едното му око. За другото ще е нужна повторна операция след време.

Бедата застига Костадин Костадинов преди три години. Губи зрението си след работа с електрожен при ремонт на автомобил. Първоначално местните лекари го съветват да използва капки, но те не помагат.

Мъжът започва да търси помощ в различни клиники в страната. Докато накрая – почти три години след инцидента, вече незрящ, чува страшната диагноза. Трябва да му бъде присадена роговица. Оказва се, че в България няма кой да му помогне и кератопластиката трябва да бъде направена в чужбина.

За подобна интервенция Костадин проучва цените първо към Германия. Там сумата обаче е над 30 000 евро. Тогава мъжът се насочва към клиника в Турция. След преглед лекарите там му казват, че се налага спешна операция, за да запазят очите му.

Сега вече остава най-важното – да се присади роговица в окото на Костадин. В едното, защото няма начин двете да бъдат лекувани едновременно.

Костадин, който преди инцидента работи като шофьор на линейка в Кюстендил, сега има една-единствена голяма мечта. Просто да може да види новороденото си внуче.

Два месеца преди насрочената дата за операцията Костадин е на 13 500 долара от голямата си мечта да вижда отново. Отсега мъжът е сигурен, че парите ще се съберат и операцията ще е успешна.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info