Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Съюзът на ловците и риболовците в България направи дарение на деца

Author: slrb.org | 16.12.2015

Съюзът на ловците и риболовците в България направи дарение на децаНационалното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ направи дарение на деца, лишени от родителски грижи. Националната организация подари компютър с монитор и оборудване на възпитаниците на Комплекса за социални услуги „Гергана“ в Нареченски бани. По този начин СЛРБ се присъедини към инициативата на учениците от 5-и А клас на столичното СОУ „Боян Пенев“, които установиха контакт със социалния център и решиха да направят подарък за Коледа на децата без родители.

Към благородният жест се присъедини и ресторант „Виктория“ в Ловния парк, който също закупи компютър, а други 5 са дарени от родителите на софийските ученици. По този начин ще може да се оборудва компютърна зала, в която учениците от социалния център да се обучават и разбира се, забавляват. Заплатен бе и абонамент за интернет за цяла година. Дарение направи и фирма „Бела Трейд Молокс“, която подари на социалния център санитарни консумативи.

Освен компютрите, всеки от столичните петокласници подготви и персонален подарък за един свои връстник. Така изоставените деца получиха пакет с името си и с поздравителна картичка от своите дарители. Подаръците бяха дрехи, обувки, шампоани и пасти за зъби, много играчки и лакомства.

Националното ловно-рибарско сдружение осигури транспорта за дарението, а подаръците на децата връчиха юрисконсултът на Националната организация г-жа Тодорова и експертът от отдел "Организационен" - Георги Младенов.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova