Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Международния благотворителен кулинарен фестивал в Бургас

Author: www.burgas.bg/ | 05.05.2016

Международния благотворителен кулинарен фестивал в БургасУчениците и малчуганите от детските градини в Бургас започнаха да изработват сувенири, рисунки, апликации от различни материали на тема "Българският бит, култура, традиция и храна". Техните произведения ще бъдат изложени в благотворителен базар в рамките на Международния кулинарен фестивал, който ще се проведе на 14 май 2016 г. в Мол Галерия - Бургас и се организира със съдействието на Община Бургас.

Срещу символична сума от 3 лв. посетителите ще могат да опитат вкусовете на 19 държави. Всички събрани средства от деня на фестивала, както и от детския благотворителен базар ще бъдат дарени на "Общински фонд за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от община Бургас".

Бургас е един от седемте града, който ще е домакин на кулинарния фестивал. Събитието се организира в партньорство с Министерството на туризма, GTC България, Кулинарна Академия NRC, Международен женски клуб и 17 чуждестранни посолства у нас.

Целта му е кулинарните традиции, обичаи и многообразието на културите на света да бъдат събрани по едно и също време в България. Това е първата по рода си кампания у нас - пътуващ кулинарен и културен фестивал, който ще посети седем от най големите градове, за да сподели световното кулинарно наследство.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova