Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Общински съветници дариха по една заплата за болна жена

Author: Монитор | 24.01.2018

Общински съветници дариха по една заплата за болна жена Съветниците Стефан Малинов и Петьо Кънчев от Общинския съвет в Септември дариха по една месечна заплата в подкрепа на 33-годишна жена от село Бошуля, която спешно се нуждае от смяна на тазобедрените стави, за да проходи нормално.

Младата майка Таня Бабинкова едва ходи и от болница „ Сердика“ са предложили да ѝ направят операцията. Проблемът е, че лечението се поема от Здравната каса, но новите стави струват 8 350 лв. За да ѝ помогнат в Бошуля организирали благотворителна кампания, която да събере средства за интервенцията на младата жена и вече по откритата дарителска сметка има известни постъпления, но те са малко.

Жената има син, който е ученик в Средно училище „Георги Бенковски“ в Пазарджик, а семейството разчита на заплатата на съпруга й, за да живеят. За Таня хората в селото казват, че е пример за майка и съпруга, затова заслужава да води пълноценен живот и да оздравее. „Нека помогнем заедно!” - с този призив се обединяват усилията в подкрепа на Таня. По този повод общински съветник от Септември реши да дари месечната си заплата в помощ на Таня. „Нека покажем, че когато сме сплотени можем да постигнем всичко. Една млада жена се нуждае от средства за да може отново и пълноценно да води своя живот”, каза дарителят.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova