Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Розов кемпер на обиколка в 25 града в помощ на жените с рак на гърдата

Author: Нова телевизия | 24.07.2017

Розов кемпер на обиколка в 25 града в помощ на жените с рак на гърдатаРозов кемпер тръгва из България, за да помага на жените с рак на гърдата. Инициативата е на Фондация "Една от 8", чиято основателка е телевизионната водеща Нана, която отново се бори с коварната болест.

Центърът на четири гуми ще стигне до повече от 25 града в страната, а помощта, която ще получат жените с рак на гърдата, ще е напълно безплатна.

"Първият път казах, че ракът ми не е случил на човек, сега казвам, че ракът ми ще умре преди мен", сподели пред NOVA Нана. В битката с болестта ще й помага борбеният й дух. Войната с диагнозата ще води с усмивка на лице, а едно от най-силните оръжия ще бъде женствеността.

"Имам желанието да съм красива, имам желанието да направя всичко, за да се чувствам добре, имам желанието хората да видят как може да се живее с рак и как човек може да се радва на живота", призна Нана. Кураж ще й дават и любимите й хора. Тези, пред които не се притеснява да отреже косите си и които иска да научи, че ракът не е присъда.

"Аз искам детето ми да вижда в майка си един пример за подражание, който той да следва и да си казва - аз съм силен човек, трябва да бъда силен човек",
призна Нана.

Нана: Втория път ще мина през рака красива и радвайки се на живота

Докато се бори за своя живот, Нана ще бъде и до жените като нея. След едногодишни усилия и благодарение на дарители, фондацията й постигна една от заветните си цели - да купи кемпер, с който екипът на организацията да обикаля страната.

"Кемперът ще измине хиляди километри и ще обиколи десетки градове в страната, за да помогне на жените,които страдат от рак на гърдата", о
бясни Нана. Центърът на 4 гуми започва своята обиколка следващата седмица. Тя ще продължи 6 месеца, а целта е да стигне до колкото се може повече пациентки. В мобилния център, жените ще получат всякаква помощ - от консултации с психолог до протези и перуки.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info